Introducció
Com podem animar els estudiants a participar en un cicle de sortides naturalistes? O apropar la nostra campanya de promoció de la bicicleta als ciutadans del carrer? Algun dia podrem arribar al famós “públic en general”? Realment s’està produint un canvi d’actituds fruit de la nostra acció?

Per debatre i donar resposta a algunes d’aquestes qüestions i, sobretot, conèixer les eines per a comunicar millor el CST i diverses entitats estem organitzant el I Congrés de Comunicació Ambiental. Creiem que les iniciatives ambientals i sostenibles no han de ser la cirereta del pastís dels mitjans de comunicació tradicionals ni han de ser divulgades amb un excés de tecnicismes que la nostra àvia no entén. És per això que ens cal millorar en la comunicació dels esdeveniments, temes, actes, etc. de l’àmbit del medi ambient.

Fresc, actual, que arribi al cor o a la butxaca, que provoqui, que toqui, un sobresalt, un segon cop d’ull, un somriure, el viatge allà on passen les coses, d’aquí i d’allà, globalitzar les idees. Són algunes propostes, si en voleu més veniu al Congrés, podreu aportar les vostres!

Quan i a on?
El I Congrés de Comunicació ambiental se celebrarà el divendres 26 i el dissabte 27 de febrer de 2010 a la Casa de Cultura de Girona (Plaça de l’Hospital 6, Girona). Aquí un mapa de com arribar-hi des de l’Estació de tren i autobusos de Girona.

A qui es dirigeix?
A tota persona que tingui la necessitat de divulgar una iniciativa relacionada amb el medi ambient: entitats ecologistes, associacions, tècnics d’ajuntaments, consultories ambientals.

Com arribar a Girona?
Per venir al Congrés us recomanem que utilitzeu el transport públic, com el tren o l’autobus.

Allotjament
Podeu consultar totes les opcions d’allotjament a través de Girona Turisme.